Pivarnyik Krisztián juris doctor

tanácsadó, manager

2015 és 2018 között a Boston University-n szereztem diplomát Politológiából az Egyesült Államokban. Fél évet cserediákként a Drezdai Egyetemen töltöttem német nyelvi tanulmányaim céljából 2017-ben.  Jogi diplomámat a University of Miami Jogi Karán szereztem meg 2021-ben. A jogi tanulmányaim során az Egyesült Államokban párhuzamosan megszereztem egy mester diplomát is a Zenei Üzlet, Jog és Szórakoztatóipar területén.  

2019 és 2020 között egy floridai jogsegély szervezetnél gyakorlatoztam, ahol amerikai bevándorlási papírok megszerzésén dolgoztam az ügyfeleknek, valamint az Amerikai Bevándorlásjogi Bíróságnak készítettem beadványokat többek között menekültstátuszok megszerzésében és kitoloncolási folyamatok meggátolásában.  

2020 novemberében publikáltam az egyetemi lapban bevándorlásjogi és büntetőjogi témakörben.  

2020 áprilisa és 2021 augusztusa között  egy amerikai ügyvédi irodánál dolgoztam gyakornokként. Munkám során üzleti, céges és szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogi ügyeken dolgoztam. 

2021 tavaszán Amerikai Alkotmányjogot oktattam első éves joghallgatóknak tanársegédként a University of Miami Jogi Karán.  

2015-től a Pivarnyikné Dr.  Juhász Emőke ügyvédi irodánál gyakornokként dolgoztam. 2020 májusától az iroda munkavállalójaként , a nemzetközi ügyekben tanácsadóként dolgozom.Munkám során az amerikai joggal kapcsolatos kérdések : nemzetközi szerződések előkészítése , amerikai bevándorlási joggal kapcsolatos tanácsadás , konzultációk képezik a  feladatom. 

Anyanyelvi szinten beszélek angolul, illetve középszinten spanyolul és németül.